Ωράριο

Το σχολείο μας λειτουργεί 11 μήνες το χρόνο , από Σεπτέμβρη έως Ιούλιο ( εκτός Αυγούστου).

Το καθημερινό ωράριο λειτουργίας είναι από 7 π.μ έως 4 μ.μ

  • Οι χώροι μας
    <Οι χώροι μας

    Ασφαλές ισόγειο κτίριο

    Εσωτερική παιδική χαρά για το χειμώνα

    Κλιματιζόμενες αίθουσες

    Πράσινος ασφαλής κήπος για παιχνίδι και δραστηριότητες

     
     
     
Πρόγραμμα Διατροφής

Το διαιτολόγιο των παιδιών περιλαμβάνει σπιτικό φαγητό, με βάση τη μεσογειακή διατροφή και διαφοροποιείται ανάλογα με την εποχή.

Είναι εγκεκριμένο από παιδίατρο και διατροφολόγο και προετοιμάζεται στο χώρο του σχολείου.

Πρόγραμμα Διατροφής
  • Μετακίνηση
    Πρόγραμμα

    Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ιδιόκτητα, κλιματιζόμενα σχολικά λεωφορεία.

    Οι ώρες των δρομολογίων καθορίζονται από το Σχολείο σε συνεννόηση με τους γονείς οι οποίοι μέσω της εφαρμογής Bus On Time ειδοποιούνται καθημερινά τηλεφωνικώς για την ώρα αναχώρησης και άφιξης του σχολικού.

     
     
     
Παιδίατρος-Λογοθεραπεύτρια-Παιδοψυχολόγος

Το Σχολείο μας συνεργάζεται με παιδίατρο η οποία επισκέπτεται και εξετάζει, μηνιαίως, όλα τα παιδιά του σχολείου και συμβουλεύει για οποιοδήποτε θέμα ιατρικής φύσεως προκύψει.

Τα παιδιά μας άνω των 3 ετών ελέγχονται μία φορά το χρόνο από λογοθεραπεύτρια για την άμεση αντιμετώπιση γλωσσικών θεμάτων που μπορεί να προκύψουν.

Η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας του σχολείου , μας επισκέπτεται δύο φορές το μήνα και είναι διαθέσιμη να μιλήσει με τους γονείς για όποια προβλήματα προκύψουν στη σχολική ζωή των παιδιών μας.

Παιδίατρος - Λογοθεραπεύτρια - Παιδοψυχολόγος
  • Ομάδες Γονέων - Διαλέξεις
    Ομάδες Γονέων - Διαλέξεις

    Κατά τη διάρκεια του έτους διοργανώνουμε ομιλίες- συζητήσεις με την Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας.

    Οι συναντήσεις αυτές μας βοηθούν ώστε να αντιμετωπίζουμε θέματα όπως: ο παιδικός θυμός, η πειθαρχία, ο φόβος, η αυτοεκτίμηση, η ζήλια, η ντροπή και οποιαδήποτε αγωνία των γονέων σχετικά με θέματα διαπαιδαγώγησης και σχέσεων.

     
     
     
e-Ενημέρωση

Η καθημερινή ενημέρωση των γονέων δεν πραγματοποιείται πλέον με το παλαιό έντυπο "τετράδιο επικοινωνίας" αλλά μέσω μίας online ψηφιακής πλατφόρμας.

Έχοντας ο κάθε γονέας τον προσωπικό του λογαριασμό ενημερώνεται για ό,τι αφορά στην καθημερινότητα αλλά και στον ετήσιο προγραμματισμό του σχολείου.

  • Ενημέρωση Γονέων
    Ενημέρωση Γονέων

    Εκτός από την καθημερινή επικοινωνία μέσω της ψηφιακής μας πλατφόρμας που ενημερώνει για όλα τα θέματα που αφορούν το παιδί, πραγματοποιούνται και απογευματινές συναντήσεις γονέων και παιδαγωγών σε ατομικό επίπεδο.

     
     
     
Ανάπαυση

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο μετά τη μία το μεσημέρι, όσα παιδιά επιθυμούν, έχουν τη δυνατότητα να κοιμούνται και να ξεκουράζονται μετά από μία μέρα γεμάτη δράση στο σχολείο μας.

Ανάπαυση